Vi har to ledige stillinger
(1 bhg lærer + 1 pedagogisk leder)

Hydroparken barnehage har behov for både en engasjert

pedagogisk leder og en barnehagelærer med godt humør

Er du en barnehagelærer med driv og motivasjon for å jobbe enten som pedagogisk leder med de mellomste eller som barnehagelærer med barn i alle aldersgrupper?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

I såfall:

Velkommen til "Den lille barnehagen med det store hjerterommet!"

Vi har fast stilling som pedagogisk leder fra og med nå av,

og vi har et vikariat for en barnehagelærer- ledig fra 1 mai 2022 til og med den 31 mars 2023.

Vi er en 3-avdelings barnehage med stor grad av nærhet , der alle kjenner alle, og hvor de voksne ser hvert enkelt barn. Vi er ”Den lille barnehagen med det store hjerterommet” . Vi holder til et steinkast unna Solli Plass, inne i Hydroparken. Barnehagen er omgitt av store trær, og nærmiljøet gir oss en unik mulighet til å undre oss over fugler, ekorn og insektliv. Men det er også kort avstand til kulturinstitusjoner, museer og et levende bymiljø. Pedagogene i barnehagen er aktive medforskere sammen med barna, og utnytter den flotte beliggenheten vår i stor grad. Vi jobber prosjektrettet rundt små og store prosjekter.

Vi har aldersdelte avdelinger, og vi søker en pedagogisk leder som jobber i aldersgruppen fra ca. to til tre år, og en barnehagelærer som jobber med alle aldersgrupper.

Arbeidsoppgaver

• Planlegge, lede, synliggjøre, gjennomføre, dokumentere, evaluere og reflektere sammen med kollegene i tråd med Rammeplanen og barnas interesser. Veiledning av medarbeidere på avdeling.

• Skape et inspirerende leke-og læringsmiljø, og følge opp barnegruppene.

• Skape god dialog med foresatte i både formelle og uformelle sammenhenger.

• Være aktiv deltaker i å utforme barnehagens pedagogiske praksis. Vise engasjement, og bidra til å utvikle vår lille barnehage.

• Videreutvikle rommet som den tredje pedagog

• Som pedagogisk leder har du ansvar for å veilede dine medarbeidere på avdelingen

• Jobbe med fokus på barnas medvirkning i hverdagen

Kvalifikasjoner